entre totes i tots és possible La Universitat que TU vols

Estem il·lusionats a fer entre totes i tots una Universitat de València millor.

Volem continuar avançant i fent canvis posibles per ser una Universitat pública,  valenciana i oberta al món, de qualitat i prestigi, que done respostes als reptes científics i tècnics de la humanitat, que conree la cultura i preserve el nostre patrimoni històric i artístic.

Una Universitat centrada en les persones, on cadascú puga realitzar-se, on sentir-se lliure per dur endavant els seus projectes personals.

Una Universitat que fomente els valors que ens caracteritzen com a Universitat: igualtat, solidaritat, sostenibilitat i diversitat.

Ens il·lusiona continuar fent una Universitat  que siga un referent social en cooperación, integració, internacionalització i en assistència a les persones que més ho necessiten.

La Universitat del futur la farem entre totes i tots. Per això t’invite a participar, a parlar, a fer eixa Universitat que TU vols.

Mavi Mestre respon

Al llarg de la meua gestió i fins avui he mostrat un estil fonamentat en el diàleg, la participació i el consens. El nostre repte col·lectiu ha de ser aconseguir una Universitat més igualitària, centrada en les persones, on totes i tots puguen realitzar-se i sentir-se lliures per dur a cap els seus projectes.

No es tracta simplement d’introduir novetats pel fet de ser novetats. L’objectiu és aprofitar i valoritzar, amb seny i intel·ligència, els recursos disponibles, empoderant i capacitant el nostre personal per construir i avançar cap a la nova Universitat que tots i totes somiem.

No solament vull agrair tots i cadascun d’aquests suggeriments a totes les persones que heu apostat per utilitzar aquest canal de comunicació que ha habilitat la nostra candidatura.

Parlem

Valorem molt que us hagueu molestat en fer-ho. Les pàgines d’aquest document signifiquen que hi ha moltes persones que volen compartir amb nosaltres i ajudar-nos a avançar cap a la nova Universitat que totes i tots somiem. El programa és un document obert, per això et vaig proposar, agraïsc les teves contribucions i continue proposant-te que parlem i confies en aquest equip i en aquest projecte per fer-ho possible.

En aquest document trobareu i podreu consultar totes les aportacions rebudes des de l’inici de la campanya fins al 9/02, amb la finalitat de fer-les públiques al costat de les respostes de la candidatura. S’han omès les dades identificatives de les persones que us heu interessat en millorar aquest programa, i es presenten les respostes agrupades per col·lectiu i tema proposat (algunes aportacions plantegen més d’un tema i es podran trobar en diversos apartats).

PDI

Estudiants

PAS

Vull ser honesta i comprometre en un projecte il·lusionant, però realista, que siga possible construir durant els propers 4 anys