Uneix-te a la il•lusió Eleccions al Rectorat

D’acord amb els Estatus de la Universitat de València, cada quatre anys se celebren eleccions al rectorat. Tota la comunitat universitària (estudiants, PDI i PAS) té el dret de vot per elegir el rector o rectora de la Universitat de València.

El Consell de Govern reunit el 19 de desembre de 2017 va convocar les eleccions al rectorat el pròxim 22 de febrer de 2018. Pots llegir la crònica al portal de notícies de la UV, clicant en: http://ir.uv.es/6F5L1wt.

El procés d’eleccions al rectorat es regeix pel Reglament Electoral General de la Universitat de València, que pots consultar seguint aquest enllaç: http://ir.uv.es/i8atbLN.

La Junta Electoral de la Universitat de València exerceix les funcions d’administració electoral. Tens tota la informació sobre la Junta i les seues funcions en aquesta web: http://ir.uv.es/n2KlRyy.

La Junta Electoral ha aprovat el calendari de les eleccions al rectorat 2018, que pots consultar fent clic ací: http://ir.uv.es/XfKXm26.

T’animem a participar en aquest procés electoral i que ens ajudes a fer, entre totes i tots, la Universitat que TU vols.